tuinman rotterdam

Tuinman in Rotterdam

Dé tuinman voor Onderhoud, Advies Ontwerp en Tuinaanleg.

tuinman rotterdam

Hoveniersbedrijf Moerkens: Jouw tuinman in Rotterdam

Zoek je een tuinman in Rotterdam of omgeving? Dan ben je hier goed! Bij Hoveniersbedrijf Moerkens weten we alles van tuinen aanleggen en onderhouden. Of je nu in Rotterdam, Rhoon, Barendrecht of Poortugaal woont, wij helpen je graag.

Tuinontwerp

Droom je van een mooie tuin? Vertel ons wat je wilt, en wij maken een vet ontwerp voor je. Of het nou een kleine tuin is of een groot park, wij regelen het. Een professioneel tuinman denkt met je mee over alles: welke planten het beste passen, hoe je tuin er het hele jaar door goed uit kan zien, en zelfs hoe je het beste van je ruimte gebruik kunt maken. Je kunt kiezen voor iets simpels of juist iets super speciaals met waterpartijen of unieke tuinpaden. Wij tekenen het voor je uit, zodat je precies ziet hoe het gaat worden.

Tuinaanleg

Heb je al een plan voor je tuin? Wij maken het werkelijkheid. Als professioneel tuinman kunnen wij alles aanpakken, van tegels leggen tot planten poten. We zorgen dat alles op de juiste plek komt en gebruiken alleen de beste materialen, zodat je tuin niet alleen nu mooi is, maar ook blijft. Of het nu gaat om een nieuw gazon, een bloemenperk, of een complete terrasaanleg, wij regelen het. En we laten alles netjes achter, zodat je meteen kunt genieten van je nieuwe tuin.

Tuinonderhoud

Geen tijd om zelf te tuinieren? Geen zorg, wij kunnen je tuin het hele jaar door netjes houden. Van snoeien tot onkruid wieden, we doen het allemaal. We zorgen ook voor het bemesten van je planten zodat ze gezond blijven en mooi bloeien. Zelfs als het herfst is en de bladeren vallen, komen we langs om alles op te ruimen. En in de winter? Dan zorgen we ervoor dat jouw tuin klaar is voor de kou. Kortom, wat je tuin ook nodig heeft, wij regelen het voor je.

Tuinadvies

Wil je tips van een Tuinman over hoe je je tuin tip top inricht of houdt? Vraag ons maar raak! We weten alles over planten en tuinen in de regio Rotterdam en delen onze kennis graag met jou. Niet zeker welke planten het beste in jouw tuin passen? Wij helpen je kiezen. Wil je weten hoe je je gazon groen houdt of hoe je tuinplagen kunt voorkomen? Wij hebben de antwoorden. En als je wilt weten wanneer het beste moment is om te planten of te snoeien, geven wij je alle info die je nodig hebt. Met onze tips wordt jouw tuin de mooiste van de buurt!

hovenier aan het werk
tuinaannemer

Waarom kiezen voor ons als jouw tuinman in Rotterdam?

 • We kennen de buurt:
  We kennen elke hoek van Rotterdam en omstreken. We weten precies welke planten het hier goed doen en hoe je met het wisselvallige weer om moet gaan. Dit betekent dat je tuin niet alleen mooi wordt, maar ook sterk en gezond blijft.
 • We zijn flexibel:
  Of je nu een groot landgoed hebt of een bescheiden achtertuintje, we pakken elk project met evenveel zorg aan. We passen onze diensten aan jouw wensen aan, en zorgen dat alles op rolletjes loopt.
 • Je kunt op ons rekenen:
  Afspraak is afspraak. Wij zijn betrouwbaar en punctueel. We zorgen dat alles op tijd klaar is en houden je goed op de hoogte van de voortgang. Geen verrassingen, alleen maar een tuin waar je blij van wordt.
 • We denken aan de natuur:
  Duurzaamheid is voor ons superbelangrijk. We gebruiken milieuvriendelijke materialen en methodes. Dit is beter voor de planeet en zorgt ervoor dat je tuin een groene oase blijft, in alle betekenissen van het woord.

Onze tuinman staat klaar!

Zin om aan de slag te gaan met je tuin? Geweldig idee! Je kunt heel makkelijk het contactformulier op onze website invullen, en wij nemen snel contact met je op. Liever direct een praatje maken? Geen probleem! Je kunt ons ook mailen op info@hoveniersbedrijfmoerkens.nl of bellen op 0613374169. We staan altijd klaar om je te helpen met al je tuinvragen. Samen maken we jouw droomtuin helemaal zoals jij het wilt. Hoveniersbedrijf Moerkens is jouw tuinman in Rotterdam en omstreken!

Onze diensten

snoeien

Snoeien

Goed snoeien maakt dat een tuin in elk seizoen zijn beste kant laat zien.

hagen

Hagen

Hagen geven een mooie groene erfafscheiding in uw tuin. Ook voor stijlaccenten lenen hagen zich prima.

schuttingen

Schuttingen

Een schutting als erfafscheiding geeft gelijk privacy en is toonaangevend als basis.

bestrating

Bestrating

Bestrating blijft zeer gewild in tuinen als het gaat om tuinverharding.

onkruid bestrijding

Onkruid bestrijding

Of u de tuin nu eenmalig geheel onkruidvrij gemaakt wilt hebben of uw tuin periodiek wilt laten onderhouden.

houtbouw

Houtbouw

Maatwerk gerealiseerd met hout is houtbouw. Alles wordt door uw hovenier geheel naar wens gemaakt.

beplanting

Beplanting

Wij leveren allerlei soorten beplanting. Dit kan samen met de compleet nieuwe tuinaanleg of als plaatselijke opfrisser.

levering materialen

Levering Materialen

Wij bieden complete aanleg en onderhoud van uw tuin. Dit met alles wat hierbij nodig is.

Onze laatste berichten

Tevreden klanten

Dhr. Hage
Capelle aan den IJssel
Lees verder
Tuinaanleg, zeer professioneel uitgevoerd!
Peter
Rotterdam
Lees verder
Uitstekend maatwerk geleverd en alle afspraken nagekomen.
Mevr. A. van Huis
Rotterdam
Lees verder
Betrouwbare uitvoering van een metamorfoseplan! Goede prijs, kwaliteitsmateriaal.
Arjan
Rotterdam
Lees verder
Pleziering gesprek over de aanpak van de renovatie van onze tuin. Een duidelijk gespecifieerde offerte is ontvangen en de werkzaam heden zijn voortvarend aangepakt. Ook de nodige flexibiliteit in kleine aanpassingen en suggesties gedurende het project ten opzichte van het oorspronkelijke plan hebben wij zeer gewaardeerd. Al met al een prachtig resultaat; wij zijn zeer tevreden en genieten weer volop van onze tuin!
Dhr. B. Lammers
Rotterdam
Lees verder
Aanrader: prettig en vriendelijk contact met veel oog voor de wensen van de klant. Jasper heeft bij ons verschillende werkzaamheden verricht, waaronder de aanleg van een nieuw looppad en houten pergola. Het resultaat mag er zijn!
Mevr. N. vd Veen
Rotterdam
Lees verder
Jasper heeft het slechte gazon eruit gehaald, afgevoerd, nieuwe teelaarde erin gedaan, ingezaaid en het ziet er wéér strak uit!
Mevr. A. Smit
Rotterdam
Lees verder
Mooi stuk terras erbij gemaakt, goed en snel. Erg blij mee. Vriendelijke mensen.
Dhr. A
Poortugaal
Lees verder
Plezierig gesprek over de aanpak van de renovatie van onze tuin. Een duidelijk gespecifieerde offerte is ontvangen en de werkzaam heden zijn voortvarend aangepakt. Ook de nodige flexibiliteit in kleine aanpassingen en suggesties gedurende het project ten opzichte van het oorspronkelijke plan hebben wij zeer gewaardeerd. Al met al een prachtig resultaat; wij zijn zeer tevreden en genieten weer volop van onze tuin!