hovenier rhoon

Hovenier Rhoon

hovenier rhoon

Realiseer jouw droomtuin met Hovenier Moerkens in Rhoon

Realiseer jouw droomtuin met Hovenier Moerkens in Rhoon! Wil je een tuin in Rhoon die jou blij maakt? Rhoon is een plek die bekend is om de perfecte mix van natuur en het dorpse leven. Waar elke bloem en plant bijdraagt aan een fijn plekje. Daar zorgen wij, de experts van het tuinieren, ervoor dat wat jij in je hoofd hebt, echt in je tuin komt. Of je nu een rustige plek wilt om te relaxen, een tuin vol met kleurrijke bloemen, of een plek waar je je eigen groente kunt kweken, wij zijn je go-to hovenier in Rhoon die jouw wensen werkelijkheid maakt.

Waarom kiezen voor hoveniersbedrijf Moerkens?

Wij zijn de pro’s in omgeving Rhoon als het gaat om tuinen. We weten alles over planten, het weer en de grond hier. We denken aan het milieu, dus gebruiken we spullen die goed zijn voor de aarde en kiezen we planten die hier thuishoren. We luisteren naar wat jij wilt, en zorgen dat jouw tuin niet alleen functioneel is, maar er ook top uitziet.

Ook Hovenier van gemeentetuinen in Rhoon

Rhoon is een mooi dorp vol natuur. Er is veel gemeentegroen en er groeien verschillende planten. Als hoveniers uit de buurt weten we precies hoe we al het groen netjes kunnen maken en houden in de gemeente Rhoon. We maken dus niet alleen tuinen mooier, maar helpen ook de gemeentegrond in Rhoon op te fleuren en in tact te houden.

Alles voor jouw tuin in Rhoon

In Rhoon maken we jouw tuindromen waar. Of je nu een praktische achtertuin wilt  of een groene oase, wij regelen het van A tot Z. We beginnen met een tuinontwerp dat helemaal past bij wat jij wil en waar je tuin ligt. Daarna gaan we aan de slag met de aanleg. Denk aan het graven, planten zetten, en ook het leggen van tegels en het maken van waterplekjes hoort erbij. En we stoppen niet bij alleen maken, we zorgen ook dat je tuin mooi blijft, het hele jaar door. Heb je iets bijzonders in gedachten of wil je een tuin die goed is voor onze planeet? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Voor alles wat met je tuin in Rhoon te maken heeft, staan we voor je klaar. Bel ons op 0613374169, of stuur een mailtje naar info@hoveniersbedrijfmoerkens.nl.

schutting tuin

Vakbekwaam Hovenier Rhoon.
Aanleg en Onderhoud van tuinen. Eenmalig en periodiek.
Voor particulieren, bedrijven en gemeenten.

Onze diensten

snoeien

Snoeien

Goed snoeien maakt dat een tuin in elk seizoen zijn beste kant laat zien.

hagen

Hagen

Hagen geven een mooie groene erfafscheiding in uw tuin. Ook voor stijlaccenten lenen hagen zich prima.

schuttingen

Schuttingen

Een schutting als erfafscheiding geeft gelijk privacy en is toonaangevend als basis.

bestrating

Bestrating

Bestrating blijft zeer gewild in tuinen als het gaat om tuinverharding.

onkruid bestrijding

Onkruid bestrijding

Of u de tuin nu eenmalig geheel onkruidvrij gemaakt wilt hebben of uw tuin periodiek wilt laten onderhouden.

houtbouw

Houtbouw

Maatwerk gerealiseerd met hout is houtbouw. Alles wordt door uw hovenier geheel naar wens gemaakt.

beplanting

Beplanting

Wij leveren allerlei soorten beplanting. Dit kan samen met de compleet nieuwe tuinaanleg of als plaatselijke opfrisser.

levering materialen

Levering Materialen

Wij bieden complete aanleg en onderhoud van uw tuin. Dit met alles wat hierbij nodig is.

Tevreden klanten

Dhr. Hage
Capelle aan den IJssel
Lees verder
Tuinaanleg, zeer professioneel uitgevoerd!
Peter
Rotterdam
Lees verder
Uitstekend maatwerk geleverd en alle afspraken nagekomen.
Mevr. A. van Huis
Rotterdam
Lees verder
Betrouwbare uitvoering van een metamorfoseplan! Goede prijs, kwaliteitsmateriaal.
Arjan
Rotterdam
Lees verder
Pleziering gesprek over de aanpak van de renovatie van onze tuin. Een duidelijk gespecifieerde offerte is ontvangen en de werkzaam heden zijn voortvarend aangepakt. Ook de nodige flexibiliteit in kleine aanpassingen en suggesties gedurende het project ten opzichte van het oorspronkelijke plan hebben wij zeer gewaardeerd. Al met al een prachtig resultaat; wij zijn zeer tevreden en genieten weer volop van onze tuin!
Dhr. B. Lammers
Rotterdam
Lees verder
Aanrader: prettig en vriendelijk contact met veel oog voor de wensen van de klant. Jasper heeft bij ons verschillende werkzaamheden verricht, waaronder de aanleg van een nieuw looppad en houten pergola. Het resultaat mag er zijn!
Mevr. N. vd Veen
Rotterdam
Lees verder
Jasper heeft het slechte gazon eruit gehaald, afgevoerd, nieuwe teelaarde erin gedaan, ingezaaid en het ziet er wéér strak uit!
Mevr. A. Smit
Rotterdam
Lees verder
Mooi stuk terras erbij gemaakt, goed en snel. Erg blij mee. Vriendelijke mensen.
Dhr. A
Poortugaal
Lees verder
Plezierig gesprek over de aanpak van de renovatie van onze tuin. Een duidelijk gespecifieerde offerte is ontvangen en de werkzaam heden zijn voortvarend aangepakt. Ook de nodige flexibiliteit in kleine aanpassingen en suggesties gedurende het project ten opzichte van het oorspronkelijke plan hebben wij zeer gewaardeerd. Al met al een prachtig resultaat; wij zijn zeer tevreden en genieten weer volop van onze tuin!

Veel gestelde vragen

Nou, we fixen van alles in je tuin. Van het ontwerpen van een mooie tuin, het aanleggen ervan, zorgen dat ie netjes blijft, tot het helemaal opknappen als dat nodig is. We zijn ook keien in speciale klusjes zoals het maken van milieuvriendelijke tuinen, zorgen dat regenwater slim gebruikt wordt, en mooie paden en pleinen aanleggen.

Wij kennen Rhoon op ons duimpje, inclusief het weer en de soort grond hier. Superbelangrijk als je wilt dat je tuin er top uitziet. Plus, we zijn altijd in de buurt voor een praatje of snelle service. We horen bij de omgeving Rhoon, net als jij!

We zorgen voor een plek waar kinderen veilig kunnen spelen, met kindvriendelijke planten, en stevige speeltoestellen die lang meegaan. En we laten het er ook nog eens prachtig uitzien!

Wij houden van dingen die goed zijn voor de aarde. We gebruiken  onder andere planten die in Rhoon thuishoren en natuurlijke mest die niet slecht is voor het milieu. Ook denken we goed na over hoe we je tuin inrichten, zodat het niet alleen mooi is, maar ook vriendelijk voor onze planeet.

Of je nou in Rhoon zit met een tuin die snel vol water staat of een hoek waar nooit zon komt, wij fixen het voor je. We zijn niet alleen goed in mooie tuinen maken, maar lossen ook je tuinproblemen op. Dus, of het nou gaat om betere afwatering regelen, iets doen met die donkere plekjes of de juiste plantjes vinden voor lastige plekken, wij hebben je rug.

Dat ligt echt aan jouw tuin. Heeft je tuin veel aandacht nodig? Dan is het misschien slim om elke week of om de week iemand te laten komen. Maar als je tuin het prima doet met een beetje minder liefde, dan is een paar keer per jaar ook genoeg. Een hovenier kan je hier het beste advies over geven. Die kijkt naar wat jouw tuin nodig heeft en wat jij wilt. Zo krijg je een plan dat werkt voor jouw tuin in Rhoon.