hovenier poortugaal

Hovenier Poortugaal

hovenier poortugaal

Hovenier Moerkens in Poortugaal

Ben je gevestigd in Poortugaal en wil je graag een tuin waarvan je vrolijk wordt als je er naar kijkt? Wij zijn ervaren hoveniers in omgeving Poortugaal en staan klaar om jouw mee te werken aan jouw droomtuin. Poortugaal heeft een perfecte mix van natuur en dorpse gezelligheid. Elk bloemetje en plantje draagt bij aan een fijne omgeving. Als specialisten weten wij als geen ander hoe we jouw visie om kunnen zetten in werkelijkheid. Of je nou een rustig plekje wilt creëeren, een tuin vol bonte bloemen wilt, of zelf je eigen groenten wilt kweken, wij zijn dé hovenier in Poortugaal waar je op kunt vertrouwen.

Wij verzorgen ook gemeentegrond in Poortugaal

Poortugaal is een prachtige plek vol met natuur, overal zie je groen van de gemeente en er staan allerlei planten. Wij als lokale tuinmannen snappen helemaal hoe we al dat groen mooi en netjes moeten houden in Poortugaal. We zorgen dus niet alleen dat tuinen er top uitzien, maar we fleuren ook het groen van de gemeente in Poortugaal op en houden het goed bij.

Daarom moet je bij hoveniersbedrijf Moerkens zijn!

Wij zijn de kenners van de buurt. We hebben alle weetjes over planten, hoe het weer z’n ding doet en wat voor grond we in Poortugaal hebben. Ook het milieu is voor ons belangrijk; we kiezen dus alleen spullen die de aarde blij maken en planten die hier perfect bij passen. Jouw wensen? Die staan voorop. We zorgen ervoor dat jouw tuin niet alleen handig is in gebruik, maar er ook nog eens super uitziet. Als ervaren hoveniersbedrijf kunnen we adviseren en bijstaan in al uw wensen omtrent uw tuin, zakelijk terrein of gemeentegrond.

Ontwerp, onderhoud en advies.

Of je nou een compleet nieuwe tuin wilt, advies wilt hebben of onderhoud wilt laten uitvoeren, wij zijn er voor je. Wil je vooral een functionele achtertuin of een plek vol groen? Wij fixen het van begin tot eind. We starten met een ontwerp dat precies past bij wat je wilt en de plek van je tuin. Daarna pakken we alles aan: graven, planten, tegels leggen, en zelfs een waterplekje als je dat wilt. En we zijn pas klaar als alles er perfect bijstaat. Heb je een speciaal idee of wil je een tuin die goed is voor de omgeving? Bij ons zit je goed!

Voor al je hoveniers wensen in Poortugaal, we staan voor je klaar. Bel ons op 0613374169, of stuur een mailtje naar info@hoveniersbedrijfmoerkens.nl.

geklaarde klus hovenier moerkens

Vakbekwaam Hovenier Poortugaal.
Aanleg en Onderhoud van tuinen. Eenmalig en periodiek.
Voor particulieren, bedrijven en gemeenten.

Onze diensten

snoeien

Snoeien

Goed snoeien maakt dat een tuin in elk seizoen zijn beste kant laat zien.

hagen

Hagen

Hagen geven een mooie groene erfafscheiding in uw tuin. Ook voor stijlaccenten lenen hagen zich prima.

schuttingen

Schuttingen

Een schutting als erfafscheiding geeft gelijk privacy en is toonaangevend als basis.

bestrating

Bestrating

Bestrating blijft zeer gewild in tuinen als het gaat om tuinverharding.

onkruid bestrijding

Onkruid bestrijding

Of u de tuin nu eenmalig geheel onkruidvrij gemaakt wilt hebben of uw tuin periodiek wilt laten onderhouden.

houtbouw

Houtbouw

Maatwerk gerealiseerd met hout is houtbouw. Alles wordt door uw hovenier geheel naar wens gemaakt.

beplanting

Beplanting

Wij leveren allerlei soorten beplanting. Dit kan samen met de compleet nieuwe tuinaanleg of als plaatselijke opfrisser.

levering materialen

Levering Materialen

Wij bieden complete aanleg en onderhoud van uw tuin. Dit met alles wat hierbij nodig is.

Tevreden klanten

Dhr. Hage
Capelle aan den IJssel
Lees verder
Tuinaanleg, zeer professioneel uitgevoerd!
Peter
Rotterdam
Lees verder
Uitstekend maatwerk geleverd en alle afspraken nagekomen.
Mevr. A. van Huis
Rotterdam
Lees verder
Betrouwbare uitvoering van een metamorfoseplan! Goede prijs, kwaliteitsmateriaal.
Arjan
Rotterdam
Lees verder
Pleziering gesprek over de aanpak van de renovatie van onze tuin. Een duidelijk gespecifieerde offerte is ontvangen en de werkzaam heden zijn voortvarend aangepakt. Ook de nodige flexibiliteit in kleine aanpassingen en suggesties gedurende het project ten opzichte van het oorspronkelijke plan hebben wij zeer gewaardeerd. Al met al een prachtig resultaat; wij zijn zeer tevreden en genieten weer volop van onze tuin!
Dhr. B. Lammers
Rotterdam
Lees verder
Aanrader: prettig en vriendelijk contact met veel oog voor de wensen van de klant. Jasper heeft bij ons verschillende werkzaamheden verricht, waaronder de aanleg van een nieuw looppad en houten pergola. Het resultaat mag er zijn!
Mevr. N. vd Veen
Rotterdam
Lees verder
Jasper heeft het slechte gazon eruit gehaald, afgevoerd, nieuwe teelaarde erin gedaan, ingezaaid en het ziet er wéér strak uit!
Mevr. A. Smit
Rotterdam
Lees verder
Mooi stuk terras erbij gemaakt, goed en snel. Erg blij mee. Vriendelijke mensen.
Dhr. A
Poortugaal
Lees verder
Plezierig gesprek over de aanpak van de renovatie van onze tuin. Een duidelijk gespecifieerde offerte is ontvangen en de werkzaam heden zijn voortvarend aangepakt. Ook de nodige flexibiliteit in kleine aanpassingen en suggesties gedurende het project ten opzichte van het oorspronkelijke plan hebben wij zeer gewaardeerd. Al met al een prachtig resultaat; wij zijn zeer tevreden en genieten weer volop van onze tuin!

Veel gestelde vragen

Echt een hoop! We regelen alles voor je tuin. Mooi ontwerp maken? Check. Die tuin aanleggen? Doen we. Zorgen dat je tuin er altijd tiptop uitziet? Geen probleem. Moet je tuin een flinke opknapbeurt hebben? Wij staan klaar. En we zijn ook top in bijzondere dingen doen, zoals milieuvriendelijke tuinen aanleggen, regenwater slim hergebruiken en supermooie paden en pleintjes maken.

Simpel, wij weten alles van Poortugaal, van het weer tot de grond. Dat is mega belangrijk voor een mooie tuin. En we zitten om de hoek, dus voor een babbel of snelle hulp zijn we zo bij je. We zijn net zo Poortugaals als jij!

Wil je een tuin waar je kids veilig kunnen rondrennen in Poortugaal? Geen probleem! We toveren jouw tuin om in een speelparadijs. We kiezen alleen planten waar kids geen kwaad mee kunnen en zetten er supersterke speeltoestellen neer die niet kapot te krijgen zijn. En het mooiste? Het ziet er allemaal nog fantastisch uit ook!

Wij hebben vele duurzame tuinideeën voor Poortugaal! We zijn helemaal in voor groen doen. We kiezen planten die perfect passen in Poortugaal en gebruiken natuurlijke mest die de aarde niet vervuilt. En we bedenken slim hoe jouw tuin eruit kan zien, zodat het er niet alleen super uitziet, maar ook top is voor de natuur.

Heb je problemen met je tuin, zoals water dat blijft staan of plekken waar de zon niet komt? In Poortugaal staan wij klaar om je uit de brand te helpen. Wij zijn niet alleen keien in het mooi maken van je tuin, maar we pakken ook je tuinproblemen aan. Dus, of je nu een oplossing zoekt voor wateroverlast, iets wilt doen aan die schaduwplekken, of de perfecte planten zoekt voor de lastige hoekjes, wij staan voor je klaar.

Dat hangt af van jouw tuin. Heeft jouw tuin veel zorg nodig? Misschien is het dan handig om elke week of om de twee weken iemand te laten langskomen. Maar als jouw tuin het ook goed doet met minder aandacht, dan is een paar keer per jaar wel genoeg. Een tuinman kan je het beste vertellen wat je nodig hebt. Die kijkt naar wat jouw tuin nodig heeft en naar wat jij wilt. Zo maak je een plan dat perfect is voor jouw tuin in Poortugaal. Heb je advies nodig? Neem dan contact met ons op via 06 1337 4169.