haag

“De keuze in haagplanten is groot en dan hebben ze ook nog hun eigen onderhoudsregels. Uw vakman weet wanneer de verschillende soorten gesnoeid of geknipt moeten worden. Dit geeft strakke, volle hagen of mooie vormen met sfeer als resultaat.”

Hagen

Hagen geven een mooie groene erfafscheiding in uw tuin. Ook voor stijlaccenten lenen hagen zich prima. Een wintergroene haagplant voor privacy of juist een bladverliezende haag met elk seizoen zijn eigen kleur en charme.

Keuze uit hoge dichte hagen of volle losse hagen. Een lage haag geeft karakteristieke belijning in uw tuin. Bloeiend of met bessen gaan met de charmes van de seizoenen mee. Hagen onderstrepen de gewenste stijl in uw tuin.

Wat sluit als haag mooi aan bij uw wensen en omgeving. Keuze in snelgroeiende hagen of juist langzaam groeiend of bloeiend. Dichte hagen of een meer transparante variant. Vogels vinden hun beschutting in hagen en zo ook hun voedsel. Voor de groen en natuurliefhebber geven hagen dus ook leven in uw tuin.

Door de ruime keuze en verschillende functies is het kiezen van de juiste haag nog niet zo eenvoudig. Wij denken graag met u mee. U kunt bij ons terecht voor het snoeien en onderhoud van uw hagen maar ook voor de inkoop van de gewenste beplanting waaronder uiteraard vele soorten hagen.

Onze diensten

snoeien

Snoeien

Goed snoeien maakt dat een tuin in elk seizoen zijn beste kant laat zien.

hagen

Hagen

Hagen geven een mooie groene erfafscheiding in uw tuin. Ook voor stijlaccenten lenen hagen zich prima.

schuttingen

Schuttingen

Een schutting als erfafscheiding geeft gelijk privacy en is toonaangevend als basis.

bestrating

Bestrating

Bestrating blijft zeer gewild in tuinen als het gaat om tuinverharding.

onkruid bestrijding

Onkruid bestrijding

Of u de tuin nu eenmalig geheel onkruidvrij gemaakt wilt hebben of uw tuin periodiek wilt laten onderhouden.

houtbouw

Houtbouw

Maatwerk gerealiseerd met hout is houtbouw. Alles wordt door uw hovenier geheel naar wens gemaakt.

beplanting

Beplanting

Wij leveren allerlei soorten beplanting. Dit kan samen met de compleet nieuwe tuinaanleg of als plaatselijke opfrisser.

levering materialen

Levering Materialen

Wij bieden complete aanleg en onderhoud van uw tuin. Dit met alles wat hierbij nodig is.

Tevreden klanten

Dhr. Hage
Capelle aan den IJssel
Lees verder
Tuinaanleg, zeer professioneel uitgevoerd!
Peter
Rotterdam
Lees verder
Uitstekend maatwerk geleverd en alle afspraken nagekomen.
Mevr. A. van Huis
Rotterdam
Lees verder
Betrouwbare uitvoering van een metamorfoseplan! Goede prijs, kwaliteitsmateriaal.
Arjan
Rotterdam
Lees verder
Pleziering gesprek over de aanpak van de renovatie van onze tuin. Een duidelijk gespecifieerde offerte is ontvangen en de werkzaam heden zijn voortvarend aangepakt. Ook de nodige flexibiliteit in kleine aanpassingen en suggesties gedurende het project ten opzichte van het oorspronkelijke plan hebben wij zeer gewaardeerd. Al met al een prachtig resultaat; wij zijn zeer tevreden en genieten weer volop van onze tuin!
Dhr. B. Lammers
Rotterdam
Lees verder
Aanrader: prettig en vriendelijk contact met veel oog voor de wensen van de klant. Jasper heeft bij ons verschillende werkzaamheden verricht, waaronder de aanleg van een nieuw looppad en houten pergola. Het resultaat mag er zijn!
Mevr. N. vd Veen
Rotterdam
Lees verder
Jasper heeft het slechte gazon eruit gehaald, afgevoerd, nieuwe teelaarde erin gedaan, ingezaaid en het ziet er wéér strak uit!
Mevr. A. Smit
Rotterdam
Lees verder
Mooi stuk terras erbij gemaakt, goed en snel. Erg blij mee. Vriendelijke mensen.
Dhr. A
Poortugaal
Lees verder
Plezierig gesprek over de aanpak van de renovatie van onze tuin. Een duidelijk gespecifieerde offerte is ontvangen en de werkzaam heden zijn voortvarend aangepakt. Ook de nodige flexibiliteit in kleine aanpassingen en suggesties gedurende het project ten opzichte van het oorspronkelijke plan hebben wij zeer gewaardeerd. Al met al een prachtig resultaat; wij zijn zeer tevreden en genieten weer volop van onze tuin!